930 x122 grota rece

mioveni

1 DECEMBRIE IMPRESIONANT ÎN MIOVENI! PARADĂ MILITARĂ, PARAȘUTISM ȘI RETRAGERE CU TORȚE

Locuitorii oraşului Mioveni sunt aşteptaţi luni, 1 decembrie, la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României. Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural au pregătit un program care se va întinde pe parcursul întregii zile. Iată care sunt cele mai importante acţiuni:

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

– Ora 10, Primărie: Lansare de carte – „I.A.P.-Axa devenirii urbanistice a oraşului Mioveni. Fotomontaj din presa locală”

– Ceremonie de depunere de coroane de flori la monumentele eroilor din oraş – ora 11: la monumentul eroilor din cartierul Colibaşi; ora 11:30: la monumentul eroilor din cartierul Făget; 0ra 12: la monumentul eroilor din cartierul Racoviţa; 0ra 12:30: la monumentul eroilor de la Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu”

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Ora 15: Defilarea blocului militar format din cadre M.A.p.N., M.A.I. (Jandarmerie, ISU şi Poliţie) și de la Penitenciarul Colibaşi şi a Fanfarei Piteşti, în centrul civic; demonstraţie de paraşutism; depunere de coroane şi slujbă religioasă la monumentul eroilor din cartierul Mioveni – centrul civic.

Ora 17: Retragere cu torţe (bulevardul Dacia-centrul civic), la care vor participa militari şi jandarmi.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90