Donaris 930 x 122

banca

Mare atenție când scoateți bani de la bancomat!

Mare atenție când scoateți bani de la bancomat!

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Dacă se întâmplă să vi se blocheze cardul în interiorul bancomatului, este foarte important să nu plecați nicodată de lângă acesta. Tot ce trebuie să faceți este să urmați câțiva pași pentru a vă putea recupera cât mai repede cardul, potrivit Playtech.ro.

Înainte de toate trebuie să sunați la banca de la care vi s-a emis cardul, fiindcă există posibilitatea ca acesta să rămână blocat pe motiv că titularul cardului să aibă probleme financiare cu banca emitentă sau cauza este doar o defecțiune a bancomatului.

Citiți și: 2.000 de lei pentru tinerele mame!

După apelare, în scurt timp un operator vă va prelua și va încerca să afle cât mai multe informații pentru a rezolva problema.

Durata returnării cardului poate fi surtă, chiar și pe loc în situația în care bancomatul se află în interiorul băncii emitente sau poate să dureze chiar și până la 7 zile lucrătoare din momentul în care ați făcut sesizarea.

Cele mai frevente situații sunt cele în care cardul este blocat la introducerea codului PIN greșit de trei ori.

Astfel, recomandat este ca să alegeți un cod PIN memorabil pentru a evita astfel de situații.

Mai multe AICI.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90