New Profesional Consult 930 x 122

centrul infotrafic

MARE ATENȚIE, ȘOFERI! REDUCEȚI VITEZA, SE LUCREAZĂ!

Mare atenție, șoferi! Reduceți viteza, se lucrează! Astăzi, până la ora 16, se efectuează lucrări de reparații asupra carosabilului pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit sursei citate, lucrările au loc în zona kilometrilor 136 (localitatea Drăganu), 145 (localitatea Cotmeana) şi 150 (localitatea Morăreşti).

”Precizăm că din această cauză în zonele afectate de lucrări se va circula pe o singură bandă de mers şi este posibil să se formeze coloane de autovehicule pe ambele sensuri.

Citiți și: Poliția caută să angajeze din sursă externă!

Sfătuim șoferii să reducă viteza în zona lucrărilor, să sporească atenția la volan și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.”, trasmite sursa citată. (Foto: arhivă, DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3