New Profesional Consult 930 x 122

mărturii preot

Mărturiile ȘOCANTE ale unui preot care susține ca a fost în Iad!

Mărturia uluitoare a unui preot care susține că a vizitat Iadul, după ce a suferit un atac de cord.

Gerald Johnson din Michigan a devenit cunoscut după ce a făcut o serie de declarații de-a dreptul incredibile despre Iad. Bărbatul a explicat cu lux de amănunte cum a ajuns în situația respectivă, într-o serie de filmulețe postate pe TikTok.

Johnson susține că a ajuns în Iad în februarie 2016, după ce a suferit un atac de cord, care l-a făcut să petreacă mai multe ore inconștient. Potrivit cotidianului Adevărul, într-unul dintre videoclipurile sale cele mai virale, care a obținut 3,7 milioane de vizualizări, Johnson a spus că a văzut într-adevăr iadul adevărat.

@geraldajohnson_

My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward

♬ original sound – Gerald Johnson

Am fost acolo și nu i-aș dori asta celui mai mare dușman al meu. Nu-mi pasă ce mi-a făcut. Nimeni nu merită asta”, este una din declarațiile bărbatului.

„Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Preotul din Michigan a descris momentul în care a fost ajuns în centrul Pământului, acolo unde spune că este Iadul.

Spiritul meu a părăsit corpul meu fizic și am crezut că sunt în drum spre Rai (…) Am crezut că am făcut atât de bine în timpul vieții mele și că am ajutat atât de mulți oameni, dar chiar și așa, am coborât [în Iad].

Am intrat chiar în centrul Pământului. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris. Îmi trezesc atâtea sentimente dificile când vorbesc despre asta.”

Johnson, preot de circa șapte ani, a descris câteva dintre lucrurile la care susține că a fost martor când a vizitat Iadul, inclusiv că a văzut un bărbat care „mergea în patru picioare ca un câine și se ardea din cap până în picioare, având lanţuri la gât. Era ca un câine de iad. Era un demon care ţinea lanţurile.”

Imaginea care i-a rămas adânc întipărită în minte este cea în care auzea cântecele Rihannei și ale lui Bobby McFerrin recitate într-un mod de-a dreptul sinistru, declară bărbatul.

„Acolo se cântă Umbrella de la Rihanna și Don’t Worry Be Happy de la Bobby McFerrin, dar nu în versiuni originale, ci cântate de demoni într-un mod atroce. Iadul chiar e atât de rău pe cât îți imaginezi. Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu”.

Foto descriptiv: Romania Tv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90