EcoMoto 930×122

copaci

FURTUNĂ ÎN PITEȘTI: 16 POMI SMULȘI DIN RĂDĂCINI, O MAȘINĂ AVARIATĂ

În Pitești furtuna din această dimineaţă a smuls 16 pomi din rădăcini, informează viceprimarul Laurențiu Zidaru. Unul dintre pomi, un zarzăre, a căzut peste o mașină în apropiere de blocul C 5 din cartierul Războieni. În plus, a avut de suferit și anvelopa termică a unui bloc de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, din zona Expo Parc, din cauza unui salcâm prăbușit peste bloc.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Pe Calea Bucureşti, la blocul 35, un pom a căzut pe geamuri, dar fără să le spargă.

Alţi copaci au căzut pe strada Mărăşeşti, pe Prelungirea Teilor (un stejar s-a prăbuşit pe firele de curent electric), în Eremia Grigorescu (un cireş), la Şcoala Nr. 12 (doi pruni roşii), în Trivale (o salcie), pe strada Florilor (un tei), la Grădiniţa nr. 13 (un zarzăr), la intersecţia străzilor Petrochimiştilor și Basarabiei (două salcii), la Şcoala nr. 2 (un zarzăr) şi la blocul A 6 din Exerciţiu (un tei).

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Pe același subiect puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/pana-de-curent-cartierul-pitestean-banat/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3