New Profesional Consult 930 x 122

auto palermo pitesti

Mașina care stă de peste o lună în service: Reacția Jeep România

Piteşti: Oficiali ai Jeep vin să repare o maşină care stă de peste o lună într-un service. Este vorba despre un exemplar Jeep Compass (foto), aflat în service-ul AutoPalermo de pe Calea Depozitelor. Proprietarul aşteaptă de mai bine de o lună de zile ca mecanicii să o repare, iar în tot acest timp, aceştia nu au reuşit să identifice şi să rezolve problema: „trosneşte la plecarea de pe loc şi la viraje”.

Citiți și: Jeep-ul buclucaş care i-a „înnebunit” pe mecanicii de la Auto Palermo Piteşti nu avea nimic

 

Despre cazul Jeep-ului care „îmbătrâneşte” în service, ePiteşti a relatat în exclusivitate AICI, în urmă cu o săptămână.

 

Astăzi, o comisie specializată a Jeep România se va deplasa în service-ul AutoPalermo de pe Calea Depozitelor pentru a analiza situaţia.

Dorim să vă informăm că în data de 10.02.2022, o comisie tehnică din partea importatorului Jeep din România se va deplasa la sediul nostru pentru a vedea şi analiza autoturismul dumneavoastră. Vă rugăm să primiţi distinsele noastre salutări„, au transmis reprezentanţii AutoPalermo.

Atât proprietarul, cât şi mecanicii ard de nerăbdare să afle care a fost adevărata problemă a acestei maşini „buclucaşe”. Şi noi, trebuie să recunoaştem!

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel spune:

    Idioții – după descriere, de vina sunt planetarele fata…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90