930 x122 grota rece

consiliul judetean

MAȘINA LUI MANU, CA MAȘINA TOVARĂȘULUI PRIM-SECRETAR

Mașina lui Manu, ca mașina tovarășului prim-secretar. Incident astăzi în spatele Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Imediat după ce a oprit mașina în apropiere de Teatru, pentru ca soția și copiii lui să coboare din autoturism, directorul publicației ePitești.ro, Alex Ivan, a fost abordat de un bărbat (probabil angajat al Teatrului). I s-a atras atenţia că ar fi blocat alte maşini şi i s-a spus pe un ton deloc prietenos, ba chiar rățoit-amenințător: „Nu e bine să lăsaţi maşina aici! Ştiţi a cui este maşina asta? Nu e bine să lăsaţi maşina aici!”, bărbatul arătând către o Dacie Duster cu număr de Consiliu Judeţean (între paranteze fie zis, directorul ePitești.ro nu avea de gând să staționeze în zonă cu autoturismul).

Era mașina de serviciu a președintelui Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, mașină pe care, iată!, unii o privesc la fel cum lingăii din comunism priveau la mașina tovarășului prim-secretar. Mașina tovarășului este sfântă, tovarăși! Am spus unii, dar tare ne este teamă că sunt mulți. Slugărnicia din epoca Ceaușescu s-a perpetuat. Mai rău, s-a extins ca o molimă în post-comunism, în capitalismul de cumetrie. Mai ales printre angajații din instituțiile bugetare.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Odată ieșit din incinta Teatrului (instituție finanțată de Consiliul Județean), acolo unde a participat la deschiderea unei expoziții de mărțișoare, Dan Manu a dezavuat comportamentul bărbatului şi a spus că regretă incidentul.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90