New Profesional Consult 930 x 122

anaf

Măsură radicală la ANAF

Măsură radicală la ANAF

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Draftul cu numărul mare de creșteri de taxe vine și cu o modificare în privința sumelor care nu pot fi justificate sau nu au fost declarate.

Să presupunem că un doctor a primit cadouri de la pacienți sau un lăutar a încasat și nu a declarat sumele respective de bani de la o nuntă sau petrecere.

Citiți și: Lovitură de milioane de lei! Ce urma să ajungă în țară

Măsură radicală la ANAF

Când ANAF vede că își cumpără mașini scumpe, case etc., atunci îi întreabă din ce bani au cumpărat acele bunuri, deoarece din veniturile lor oficiale nu aveau cum să și le permită.

Așadar, inspectorii le calculează un impozit pe sumele nejustificate.

În acest moment este vorba de 16%, dar conform draftului, dacă se va adopta măsura, ANAF le va cere jumătate din sumă plus accesorii.

Venim cu aceste exemple deoarece au fost câteva cazuri recente, conform informațiilor noastre, dar care nu au fost făcute publice.

Detalii, AICI.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Mihai spune:

    Hai sa fim serioși. Astea sunt doar povesti,sa treacă mai întâi pe la bugetari sa vedem de unde au case,mașini etc.care sunt pe numele părinților ,fraților. Și după sa trecem la Țigani,Proxeneți,Cămătari care sunt sifoanele poliției. Stați liniștiti ca nu se va întâmpla nimic. O sa ia un lăutar gen Salam o sa-l de-a pe toate programele și gata. Foc de paie

  • Nelu spune:

    Salariați ANFU lui sau pricopsit mai mulți ca cei care fac bani iliciti. S-au cumpărat prin licitați și cu bani eftini tot ce au putut lua:
    Mașini agricole , agregate de orcefel, care tot ei muncesc cu ele în cursul săptămânii, în loc sa muncească în slujba statului..
    Daia nu aduc bani la buget….

  • Dan spune:

    pai ce vreți sa facă anaful, majoritatea angajaților de la anaf ,politie ,au investiți mari în cămătari, și săli de jocuri de noroc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3