New Profesional Consult 930 x 122

bratianu

MĂSURĂ RADICALĂ PENTRU COLEGIUL „BRĂTIANU”

Primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, a anunţat astăzi că va propune Consiliului Local, care se va întruni mâine, 18 septembrie, o măsură radicală cu privire la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”. Este vorba de o decizie fără precedent în istoria municipiului de după Revoluția din 1989.

Citiți și: Transfăgărășan, deschis pe tot timpul anului: Pas crucial

„Ritmul în care sunt derulate lucrările de reabilitare de către firma câştigătoare a licitaţiei (n.r. – o societate din Zalău) este unul foarte lent. Acum ar fi trebuit să se afle la 32% din investiţie, dar sunt la 3, 5%! Riscăm să pierdem, în aceste condiţii, şi finanţarea europeană obţinută pentru reabilitare, termenul de finalizare fiind noiembrie 2015. Este o premieră nedorită pentru noi, dar voi propune Consiliului Local rezilierea contractului cu această firmă şi organizarea unei noi licitaţii. Dacă pierdem finanţarea europeană, vom solicita firmei să ne plătească despăgubiri. Suma prevăzută de experţi pentru lucrări a fost de 7.000.000 de lei, dar firma din Zalău a câştigat la un preţ subevaluat, de 3.700.000 de lei. Nu se poate continua cu această firmă: pur şi simplu nu poate să ducă la bun sfârşit lucrările!”, a spus Pendiuc.

Asta înseamnă că lucrările, şi aşa întârziate, vor fi şi mai mult amânate.

Citiți și: Exclusiv. Ce se întâmplă la Spitalul de Pediatrie este o minunăție!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3