930X122 MAIA

locuri de munca

McDonalds

MC DONALDS FACE ANGAJĂRI / SUTE DE POSTURI DISPONIBILE

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, anunță o amplă campanie de recrutare la nivel național în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de orașe în care este prezent, inclusiv Piteşti.

Citiți și: Locuri de muncă pentru români vacante în străinătate!

Joburile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajați să lucreze pe diverse poziții, printre care: lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, Barista la McCafé, Hostess sau Guest Experience Leader.

Mai mult, cei care își doresc să aibă șansa de a conduce un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziția de Manager Trainee.

Citiți și: BMW investește într-un oraș din România! Apar mii de locuri de muncă

Pentru mai multe informații, cei interesați de locurile de muncă disponibile pot vizita secțiunea carieră de pe site https://mcdonalds.ro/cariera.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3