EcoMoto 930×122

adp

MCDONALD’S TRIVALE S-A ÎNCHIS, PITEȘTENII PLĂTESC

Odată cu închiderea restaurantului McDonald’s de la parterul Trivale Shopping Center din centrul Piteștiului, ”a ieșit la suprafață” o realitate tristă. Pavelele din zona mall-ului au fost distruse din cauza structurii pe care funcționa terasa restaurantului. Detalii, AICI.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Evident, era nevoie de reparații. Ieri, în zona centrală a municipiului s-a lucrat pentru a fi înlocuite pavelele. Reparațiile vor fi reluate luni.

Potrivit informațiilor noastre, lucrările sunt efectuate de Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești, instituție aflată în subordinea Primăriei, și nu de firma McDonald’s, așa cum ar fi fost normal.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Cu alte cuvinte, reparațiile se fac pe banii piteștenilor.

Vă reamintim că restaurantul McDonald’s de la parterul mall-ului Trivale s-a închis recent. În locul restaurantului McDonald’s, în Trivale Shopping Center va funcționa un local al lanțului american de cafenele Starbucks.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90