Donaris 930 x 122

handbal

Meci internațional la Sala Sporturilor din Mioveni!

Pe 6 octombrie, de la ora 18.30, se va juca meciul de handbal internațional dintre România și Insulele Feroe! Meciul internațional are loc după ce Sala Sporturilor a fost inaugurată oficial pe 25 septembrie, cu meciul dintre CS Dacia Mioveni 2012 și HC Zalău.

Citiți și: Turneu de handbal feminin în weekend

În cadrul conferinței de presă, susținută astăzi, la Mioveni, Alexandru Dedu – președintele Federației Române de Handbal (FRH) a prezentat programul activităților sportive din luna octombrie al naționalei feminine de handbal, în contextul preliminariilor Campionatul European de Handbal – EHF EUEO 2022.

Citiți și: Decizie radicală pentru Uzina Dacia de la Mioveni!

Astfel, naționala de senioare se va reuni pe 2 octombrie la Mioveni, acolo unde va juca pe 6 octombrie, prima partidă din Grupa a II-a, cu naționala Insulelor Feroe.

Pe 9 octombrie, lotul naționalei de handbal feminin va părăsi cantonamentul de la Mioveni, pentru a merge în Austria, unde va juca următorul meci, cu echipa gazdă.

Prețul unui bilet pentru meciul naționalei din 6 octombrie, de la Mioveni este de 20 lei. Biletele vor fi puse în vânzare de către FRH în perioada următoare.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3