New Profesional Consult 930 x 122

handbal

Meci internațional la Sala Sporturilor din Mioveni!

Pe 6 octombrie, de la ora 18.30, se va juca meciul de handbal internațional dintre România și Insulele Feroe! Meciul internațional are loc după ce Sala Sporturilor a fost inaugurată oficial pe 25 septembrie, cu meciul dintre CS Dacia Mioveni 2012 și HC Zalău.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

În cadrul conferinței de presă, susținută astăzi, la Mioveni, Alexandru Dedu – președintele Federației Române de Handbal (FRH) a prezentat programul activităților sportive din luna octombrie al naționalei feminine de handbal, în contextul preliminariilor Campionatul European de Handbal – EHF EUEO 2022.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Astfel, naționala de senioare se va reuni pe 2 octombrie la Mioveni, acolo unde va juca pe 6 octombrie, prima partidă din Grupa a II-a, cu naționala Insulelor Feroe.

Pe 9 octombrie, lotul naționalei de handbal feminin va părăsi cantonamentul de la Mioveni, pentru a merge în Austria, unde va juca următorul meci, cu echipa gazdă.

Prețul unui bilet pentru meciul naționalei din 6 octombrie, de la Mioveni este de 20 lei. Biletele vor fi puse în vânzare de către FRH în perioada următoare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3