930X122 MAIA

cs mioveni

Meciul dintre CS Mioveni și FCSB se joacă mâine

Pentru a permite celor de la FCSB să pregătească a doua manșă cu Dunajska Streda s-a produs o modificare în programul etapei a patra din Superliga.

Citiți și: Schimbări la CS Mioveni
Astfel, meciul dintre CS MIOVENI și FC FCSB, din cadrul etapei a IV-a, a fost reprogramat de Liga Profesionistă de Fotbal pentru data de 6 august, ora 19.00.

Biletele se vor pune în vânzare în această după-amiază, la casa de bilete de la stadion și la sediul clubului.

Prețul unui bilet – acces general este de 20 lei

Citiți și: Piteșteanul Nicolae Dică, noul antrenor al lui FCSB. Becali i-a pus doar o condiție

Sâmbătă, 6 august 2022, biletele se vor putea cumpăra doar de la stadion, până la ora începerii partidei.

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal, care se va disputa pe Stadionul Orășenesc Mioveni.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pe timpul desfășurării meciului de fotbal, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive.

Recomandări pentru spectatori:

– să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;

– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Sursă foto principal: digisport.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

SPALATORIE MURAY  570×90