New Profesional Consult 930 x 122

medic Spitalul Mioveni

Medic nou coordonator la Spitalul Mioveni! Are specializare în Medicină de Urgență

Medic nou coordonator la Spitalul Mioveni! Are specializare în Medicină de Urgență

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

Spitalul Orășenesc din Mioveni și-a mărit echipa de medici!

Alin Constantin Radu, medic cu specializare în Medicină de Urgență își va începe activitatea în cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe din cadrul unității medicale.

Citiți și: Situație halucinantă! Uite medicii, nu-s medicii! Ce se întâmplă cu ATI-ul de la Județean

,,Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni are un nou medic coordonator.

Este vorba de Alin Constantin Radu, medic cu specializarea în Medicină de Urgență.

 Alin Constantin Radu este argeșean, are 33 de ani și este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.

Experiența acumulată ca rezident în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova și ca medic specialist în cadrul Unității Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Alexandria este îmbogățită permanent prin participarea la cursuri și stagii de perfecționare.

Dorința de a deveni medic s-a conturat încă de la vârsta de 14 ani, perioadă în care a realizat cât de mult îi place să interacționeze cu oamenii, să empatizeze cu ei și să îi ajute.

Crede cu tărie că principala calitate a unui medic urgentist o reprezintă echilibrul. Pentru un medic pasionat de meseria sa, nu este ușor de obținut acest echilibru.

Medic nou coordonator la Spitalul Mioveni! Are specializare în Medicină de Urgență

Un medic trebuie să fie mereu disponibil, pregătit să intervină pentru a menține sănătatea sau chiar salva viața pacienților, ceea ce poate înseamna timp mai putin petrecut alături de familie.

Se bucură că familia îl înțelege și îi este alături, dat fiind faptul că și-a  ales ca profesie salvarea de vieți. O meserie care nu are nimic de-a face, spune el, cu „mersul la serviciu”.

Consideră că cele mai grele aspecte la care medicii urgentiști sunt supuşi sunt uzura fizică şi psihică.

Pot fi pacienți care „par cazuri ușoare la prima vedere”, dar care „ascund” tot felul de „surprize”, iar misiunea medicului este să le descopere și să le adreseze cât mai rapid.

Atunci când tratamentul este administrat corect și la debutul problemei medicale, pacientul se recuperează mai rapid, cu impact vizibil asupra stării sale fizice și emoționale.

Acesta mai destăinuie că în medicina de urgență nu există cuvântul „rutină” și că fiecare zi aduce ceva nou și că este extrem de dificil să lucrezi în acelaşi timp şi cu pacientul, din punct de vedere medical, dar şi cu aparţinătorii care sunt disperaţi de cele mai multe ori şi nu înţeleg ce se întâmplă.

Spune că își iubește meseria și că a fost primit cu multă căldură de către echipa alături de care lucrează. În plus, îi place mediul în care își desfășoară activitatea, dar și faptul că dotările îi permit să acționeze în sprijinul pacienților.

Îi urăm bun venit în echipa noastră!”, transmite Spitalul Orășenesc Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3