New Profesional Consult 930 x 122

medic Spitalul Mioveni

Medic nou la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Terheci George Daniel, medic specialist ATI.

Citiți și: Un medic tânăr se alătură echipei de excepție de la Spitalul Mioveni!

Acesta a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, urmând apoi stagiul de pregătire pe specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă.

Doctorul Terheci George Daniel spune că a știut dintotdeauna că vrea să practice această profesie, pentru că domeniul medical este cel mai apropiat de oameni și de viață.

Citiți și: Spitalul din Mioveni, creștere fulminantă! Noi medici de valoare și mai multe cabinete!

Deși majoritatea tinerilor medici, aflați în plină ascensiune a carierei aleg spitale din București sau din Europa, dr. Terheci a ales să profeseze la Spitalul Orășenesc Mioveni datorită echipei tinere şi ambiţioase de aici, dar și a aparaturii moderne.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Maria Simina Lupu spune:

    Banii …din șpagă. Nu apropierea de oameni. …Sunt din Mioveni, și chiar daca te duci la oricare medic din acel spital, până nu i bagi încă de la prima întâlnire 100 de Ron in buzunar – nici nu ridica capul din pământ că sa se uite la tine , ca pacient. Toți stau cu …dorsalul la tine, imediat ce intri in cabinet. Cum le bagi la buzunar – ști cum își dau drumul la limba și te întreabă orice e legat de problema medicala pt care ai venit ?!

570 pe 90 Costache