New Profesional Consult 930 x 122

medic Spitalul Mioveni

Medic nou la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Terheci George Daniel, medic specialist ATI.

Citiți și: Premieră istorică la Spitalul din Mioveni!

Acesta a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, urmând apoi stagiul de pregătire pe specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă.

Doctorul Terheci George Daniel spune că a știut dintotdeauna că vrea să practice această profesie, pentru că domeniul medical este cel mai apropiat de oameni și de viață.

Citiți și: Situație halucinantă! Uite medicii, nu-s medicii! Ce se întâmplă cu ATI-ul de la Județean

Deși majoritatea tinerilor medici, aflați în plină ascensiune a carierei aleg spitale din București sau din Europa, dr. Terheci a ales să profeseze la Spitalul Orășenesc Mioveni datorită echipei tinere şi ambiţioase de aici, dar și a aparaturii moderne.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Maria Simina Lupu spune:

    Banii …din șpagă. Nu apropierea de oameni. …Sunt din Mioveni, și chiar daca te duci la oricare medic din acel spital, până nu i bagi încă de la prima întâlnire 100 de Ron in buzunar – nici nu ridica capul din pământ că sa se uite la tine , ca pacient. Toți stau cu …dorsalul la tine, imediat ce intri in cabinet. Cum le bagi la buzunar – ști cum își dau drumul la limba și te întreabă orice e legat de problema medicala pt care ai venit ?!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3