SMART KIDS 930X122

Cristina Roxana Mohamed Vărzescu

Medic nou la Urgența din Mioveni. Are 36 de ani și este din Argeș

Medic nou la Urgența din Mioveni. Are 36 de ani și este din Argeș

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni are un nou specialist în Medicină de Urgență. Este vorba despre medicul Cristina Roxana Mohamed Vărzescu.

Dr. Mohamed Vărzescu este o argeșeancă de 36 de ani. Aceasta a terminat Facultatea de Medicină a Universității „Titu Maiorescu” din București.

Citiți și: Mioveniul și-a votat bugetul: Peste 42 milioane € de cheltuit

Experiența acumulată ca rezident în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” din Timişoara și în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București este îmbogățită permanent prin participarea la conferințe și stagii de perfecționare.

Medic nou la Urgența din Mioveni. Are 36 de ani și este din Argeș

Este nu doar un medic pasionat și implicat, pentru care meseria nu se încheie niciodată când iese din tură, ci și mamă a doi copii minunați.

Consideră că “medicina de urgență este o specialitate complexă în care se lucrează cu pacienții de orice vârstă, cu patologii diverse și cele mai multe nesistematizate, ceea ce crează o stare de presiune psihologică și necesită un training asiduu asociat cu o structură flexibilă de gândire și luare a deciziei”.

Aceasta a devenit un membru important al echipei de medici de urgență de la Spitalul Orășenesc Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90