930×122 CAPRA 5

Arges

Medicul militar argeșean Valeriu Gheorghiță a trecut la comanda Spitalului SRI!

Medicul militar argeșean Valeriu Gorghiță a trecut la comanda Spitalului SRI!

Citiți și: A nins în Argeș!

Medicul militar argeșean Valeriu Gheorghiță, până mai ieri președinte al Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19, a trecut la SRI!

Astfel, conform Mediafax, Valeriu Gheorghiță a fost numit manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu” (Spitalul SRI).

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Valeriu Gheorghiță a anunțat prin intermediul unui mesaj că începând de marți face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, preluând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu”.

„Parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onorează, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă Prof. Dr. Agrippa Ionescu deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume”, a transmis Valeriu Gheorghiță.

Secretarul de stat Andrei Baciu a fost numit în fruntea Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19 în locul lui Gheorghiță.

Sursă foto: Mediafax

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3