Eurial 930 x 122

Arges

Medicul militar argeșean Valeriu Gheorghiță a trecut la comanda Spitalului SRI!

Medicul militar argeșean Valeriu Gorghiță a trecut la comanda Spitalului SRI!

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

Medicul militar argeșean Valeriu Gheorghiță, până mai ieri președinte al Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19, a trecut la SRI!

Astfel, conform Mediafax, Valeriu Gheorghiță a fost numit manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu” (Spitalul SRI).

Citiți și: Descinderi în forță: Suspecți de ucidere din culpă și abuz în serviciu, duși la audieri

Valeriu Gheorghiță a anunțat prin intermediul unui mesaj că începând de marți face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, preluând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu”.

„Parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onorează, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă Prof. Dr. Agrippa Ionescu deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume”, a transmis Valeriu Gheorghiță.

Secretarul de stat Andrei Baciu a fost numit în fruntea Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19 în locul lui Gheorghiță.

Sursă foto: Mediafax

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90