Donaris 930 x 122

elevi

Meditațiile, mutate la școală. Nu se plătesc!

Meditațiile pe care elevii le făceau în privat ar urma să se mute la școală sau cel puțin asta își dorește Ministerul Educației.

Citiți și: 1000 de lei de la Guvern, gratis pentru români. Cine primește banii

Sorin Ion, secretarul de stat în Ministerul Educației, a declarat la Digi24.ro că această măsură este inclusă în proiectul Legii învățământului preuniversitar, potrivit edupedu.ro

Astfel, elevii ar putea beneficia gratuit de 4 ore pe săptămână de pregătire suplimentară. Aceste ore ar urma să fie adăugate în norma didactică, potrivit sursei citate.

Citiți și: Program special în școli. Vestea momentului!

În prezent, norma profesorului este alcătuită doar din ore de predare-evaluare. Pregătirea suplimentară de care se vorbește se poate face fie pentru o îmbunătățire a cunoștințelor, fie pentru obținerea performanței educaționale.

Suntem conștienți că fenomenul meditațiilor nu o să dispară peste noapte, dar iată sunt pași importanți.”, a declarat Sorin Ion pentru Digi24.ro, citat de edupedu.ro

De asemenea, acesta a mai declarat că interdicția ca profesorii de la clasă să facă meditații în particular cu elevii cărora le predau rămâne valabilă.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: cotinianul.ro

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

  • Conchistadorul spune:

    Rămâne interdicția dar sancțiuni nu aplica nimeni! La Topoloveni jumătate din clasa fac cu învățătorul încă din clasa 1.

  • O curioasa spune:

    Vor angaja oameni? Care își vor face norma din aceste ore? De asemenea unde bani?

570 X 90 CUMPANA 3