New Profesional Consult 930 x 122

anaf

MEGA OFERTE LA MAGAZINUL DE MĂRFURI CONFISCATE DIN GĂVANA

Situat în proximitatea pieţei Găvana, magazinul de mărfuri confiscate al ANAF oferă periodic produse la preţuri imbatabile, varietatea fiind una deosebită.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Astfel, în urma „descinderii” de astăzi, am găsit la preţuri extrem de mici: tricouri, fuste, pantaloni, pantofi, chiar şi un calculator Intel Pentium G630 dotat complet, pe care l-am şi cumpărat cu 50 de lei. Asta e, am fost primul…

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Din discuţia purtată cu Rodica Trucmel, şefa magazinului de „Confiscate”, am aflat că majoritatea mărfurilor menţionate mai sus provin din Alexandria, jud. Teleorman, în urma unei acţiuni de amploare a comisarilor ANAF.

Aceştia au confiscat aproape 10.000 de tricouri şi fuste aduse din Turcia, iar preţul cu care se vând acum este de 10 lei un tricou, respectiv 8 lei fusta.

Pe piaţa neagră, produsele costau între 35 şi 50 de lei. Clienţii care trec pragul magazinului cumpără masiv, chiar şi câte 10 astfel de produse, datorită preţurilor modice.

Clienţii, dar şi angajatele magazinului au spus că marfa e de calitate, din bumbac 100% sau 95% bumbac / 5% lycra.

De asemenea, comisarii Antifraudă au oprit zilele trecute un grec care transporta ghete tip Adidas, îmblănite şi neîmblănite. Preţul de vânzare la „negru” era de 110 lei, iar Fiscul le dă acum cu 35 de lei. Lista completă (FOTO)

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90