930×122 CAPRA 5

reciclare

Mega veste pentru piteșteni! Gratis cu autobuzul

România schimbă PET-ul cu biletul – Pitești Reciclează.

Citiți și: Nu pierde ultima zi în care Caravana Plata cu PET se află la Carrefour Pitești!

Vești grozave pentru acest început de toamnă. Campania „Schimbă PET-ul cu biletul” se transformă într-o mișcare națională și ajunge în orașul Pitești.

Vineri, 16 septembrie 2022, locuitorii din orașul Pitești și din alte 64 de orașe din toate județele țării vor putea călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri.

Citiți și: Salubritate, anunț important pentru piteșteni

Inițiativa aparține Asociației Act for Tomorrow și Kaufland România, fiind realizată în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în cadrul programului național Vinerea Verde.

La nivel local, campania se bucură de sprijinul Primăriei Pitești și Asociația Zimbrii Carpatini în calitate de parteneri ai acțiunii.

În Pitești, campania se desfășoară în parcările celor 2 magazine Kaufland situate în: Pitești – Războieni (Str. Exerciţiului nr. 216) și Pitești – Găvana (Str. Nicolae Bălcescu nr. 93).

Așadar, în toate cele 134 de magazine Kaufland din România, localnicii vor primi un bilet gratuit de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) aduse la automatele de colectare Tomra din incinta magazinelor Kaufland.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • tavy spune:

    e ok…..dar ar trebui mai multe aparate de genul asta,,o idee buna……MAI MULTE PETURRY…bilete ct.de multe.si multa..CURATENIE …

  • yhujyt spune:

    tocmai am fost si plecai cu nervi(doua motive).ca de obicei cum sa complicam ceva simplu.
    1.e nevoie de 5 ambalaje(nu exclusiv peturi) adica si cutii de bere,suc.eu am fost cu 10 peturi.la 5 ambalaje primesti bilet(nu stiu daca-i de-o calatorie sau doua).cand am vazut ca-ti cere nume si nr tel zic „lasa numai am chef” si le-am dat altcuiva sa primeasca la schimb bilete.insa se da bilet doar pt 5 ambalaje si dai nume si nr tel.daca te duci cu 10-15 ambalaje primesti bilete insa trebuie sa zici nume si nr tel diferite.poti zice ce vrei ca nu verifica identitatea.deci vin sa arunc cateva peturi si „da zi cum te numesti si nr tel” pe bune ?.o oarecare logica ar fi sa nu dea la cateva persoane multe bilete sau sa nu vina multe persoane si sa-si pastreze ei biletele insa ar fi de ajuns tichetul eliberat de aparat.
    2.care reciclare ?.aparatul elibereaza tichet din hartie plus energie consumata,datele sunt scrise pe hartie,primesti bilet din hartie deci … s-a facut reciclare.cum era pe net un video (nu stiu ce tara) unde incarcai masina electrica la generator pe baza de combustibil.

    simplu era sa aduca o bena,remorca aruncai 5 ambalaje-ia biletul.nu se mai cosuma hartie,curent,zi cum te numesti si nr tel ca ai adus 5 peturi :)).

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3