930 x122 grota rece

maraton de vaccinare

Mesaj de ultim moment din partea prefectului de Argeș

În urmă cu puțin timp, Radu Perianu, noul prefectul al județului Argeș a făcut un anunț de ultim moment în legătură cu maratonul de vaccinare. Acesta a anunțat că din cauza numărului mare de infectări s-a luat decizia ca maratonul vaccinării să înceapă de mâine în mediul rural.

Citiți și: Argeșenii continuă să se vaccineze! Mii de oameni s-au imunizat în acest weekend

Creșterea alarmantă a numărului de cazuri de la nivelul județului Argeș a fost extrem de vizibilă și în mediul rural. Acesta este motivul pentru care, împreună cu DSP Argeș, reprezentanți ai cadrelor medicale și primari ai unităților administrativ-teritoriale am luat decizia ca maratonul vaccinării din acest weekend să înceapă de mâine în mediul rural, urmând să continue și în orașele argeșene, astfel:

*Joi, 28.10.2021:
1. Comuna Căldăraru
2. Comuna Băiculești

Citiți și: Mii de argeșeni s-au vaccinat în ultimele 12 ore!

*Vineri, 29.10.2021: Căminul de bătrâni din Călinești – doar pentru cei care sunt îngrijiți în acest centru.

*Sâmbătă, 30.10.2021:
1. Comuna Albeștii de Argeș
2. Comuna Vedea
3. Centrul de asistență și îngrijire Bascovele

*Duminică, 31.10.2021:
1. Municipiul Pitești
2. Municipiul Câmpulung
3. Municipiul Curtea de Argeș
4. Comuna Stolnici
5. Comuna Hârtiești
6. Comuna Ciofrângeni
7. Comuna Domnești

Centrele de vaccinare din județ funcționează zilnic conform programului obișnuit.

Este momentul să fim solidari! Le transmit tuturor care se gândesc să se vaccineze că o pot face, fără teamă și fără inconveniente referitoare la deplasări sau timp de așteptare.

Primarilor, indiferent de apartenență lor politica, le spun că este momentul să fim solidari! Nu există niciun fel de miză politică, suntem toți datori să facem tot posibilul să intensificăm campania de vaccinare! Împreună reușim!”, a transmis în urmă cu puțin timp Radu Perianu.

Știrea inițială, ora 13:16 – Maraton de vaccinare în Argeș, în acest weekend

Instituția Prefectului, împreună cu Direcția de Sănătate Publică, a anunțat că în acest weekend organizează un maraton de vaccinare în municipiile Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș.

Astfel, în centrele de vaccinare din aceste localități va fi suplimentat personalul, numărul de fluxuri, iar programul de vaccinare va fi extins de la ora 08.00 la ora 20.00.

Tabelul cu centrele de vaccinare din cadrul maratonului și programul de funcționare

 

„În continuare facem apel către toți cetățenii să se vaccineze și să poarte masca de protecție atât în spațiile închise cât și în cele deschise”, este mesajul transmis de Instituția Prefectului.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • ggg spune:

    Bravo, coaie! Esti tare, ai pus pe hartie niste nume de comune, fara sa specifici unde si cum se pot vaccina oamenii, ceea ce fac toti bugetarii dintotdeauna… desigur, asta ca sa nu gaseasca locul respectiv, nici macar cei care vor sa-l gaseasca. Esti bugetar, coaie, deci trebuie doar sa te prefaci ca muncesti, asa ca nu conteaza daca e adevarat daca in teritoriu va exista ceea ce spui acum… Nu ?

  • Mihai spune:

    Aprob bătaia de joc.
    Luasem hotărârea de a mă vaccina nu atât din cauza ca m-au convins Harapu’ , Neamțu și Penalu’ cat pt a scăpa de restricții. Si am zis sa ma intep o singură dată pt nenorocitul de certificat.
    Surpriza……..în cele două zile pas vaccin Johnson deci pas vaccinare

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90