EcoMoto 930×122

antidrog arges

Mesaj de ultim moment și crucial de la Poliție, ISU, Jandarmerie și Antidrog

Mesaj de ultim moment și crucial de la Poliție, ISU, Jandarmerie și Antidrog. Conferință de presă la IPJ Argeș: Bilanțul Activităților de Anul Nou

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Astăzi, la ora 14:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, a avut loc o conferință de presă susținută de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I).

Scopul întâlnirii a fost prezentarea rezultatelor activităților desfășurate în perioada sărbătorilor de sfârșit de an.

Citiți și: Nebunie curată! A vrut să dea foc la autoturismul vecinului

Conferința a fost susținută de către: agent șef de poliție Florin Popa de la IPJ Argeș. De asemenea, locotenentul Vasile-Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt al ISU Argeș, maior Cătălina Radu de la Jandarmeria Argeș. Totodată și comisae șef de poliție, Marius Neacșu, reprezentant al Agenției Naționale Antidrog.

Fiecare dintre aceștia a prezentat acțiunile specifice întreprinse de instituția sa în perioada trecerii dintre ani.

Specialiștii Antidrog au pus accent pe acțiuni de consiliere, atât pentru persoanele în evidența instituției, cât și pentru cei care au apelat linia telefonică verde.

Pompierii din Argeș au intervenit în cazuri de incendii de vegetație sau în spații de colectare a deșeurilor, aplicând de asemenea sancțiuni pentru funcționarea fără autorizație de incendiu.

Polițiștii s-au concentrat pe prevenirea faptelor antisociale și asigurarea intervenției rapide în caz de urgențe, cu un accent special pe prevenirea utilizării incorecte a articolelor pirotehnice.

Jandarmii argeșeni au avut un rol preventiv, depistând și sancționând persoanele care comercializau ilegal articole pirotehnice.

În concluzie, reprezentanții instituțiilor prezente la conferința de presă au subliniat importanța colaborării și sprijinului cetățenilor pentru eficientizarea activităților desfășurate de autorități în cadrul M.A.I.

Această conferință reafirmă angajamentul autorităților de a menține ordinea și siguranța publică, în special în perioadele cu semnificație deosebită.

Toată conferință de presă o puteți urmări, AICI:

Mesaj de ultim moment și crucial de la Poliție, ISU, Jandarmerie și Antidrog

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3