SMART KIDS 930X122

dumitru tudosoiu

MESAJUL LUI DUMITRU TUDOSOIU CĂTRE EMANUEL SOARE

Mesaj electoral

Citiți și: Baronul PSD Niculae Bădălău, arestat pentru 30 de zile!

Comunicat de presă PSD Argeș:

Fostul inspector general școlar, actualul viceprimar al municipiului Pitești, Dumitru Tudosoiu, demonstrează că Emanuel Soare nu știe nimic nici despre sistemul de invațamânt, nici despre administrație. În contextul începerii noului an școlar, fostul prefect aruncă toată responsabilitatea în brațele primarilor și explică în mod aberant că la țară școala poate începe fără tablete, fără internet, fără camere. După ce s-a dat singur exemplu de specialist în Educație, Emanuel Soare a susținut că finanțarea per elev este un sistem greșit, stabilit prin legi pesediste, când în realitate a fost impus în 2011 de către actualii lui colegi de partid, care atunci erau pedeliști.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Eveniment la Parlament dedicat administrației publice

Stimate domnule Soare,

Am văzut prestația dumneavoastră la televiziune. Permiteți-mi, cu respect, să vă contrazic:

1. Tabletele/laptop-urile au rămas în obligația Guvernului României spre a fi aduse în școli! În sensul acesta s-a desfășurat și o licitație pentru achiziționarea unui număr de 250.000 bucăți. Nu este în sarcina autorităților publice locale, ar fi o formă de dublă finanțare! Ați spus că vor ajunge în școli. Eu cred că este imposibil să ajungă până pe 14 septembrie!

2. Aveți dreptate că finanțarea per/elev este dezastruoasă (aici vă suspicionez că ați devenit social-democrat), dar această finanțare a apărut în 2011, în Legea 1 a guvernului Boc și a ministrului Funeriu! Deci o decizie proastă a PNL – PDL! Ați spus că PSD e de vină! Greșit! Vă rog să vă informați!

3. Aveti o fixație cu PSD-ul, v-ați molipsit de la Președinte! Salariile profesorilor au fost diminuate cu 25% în iulie-august 2010. Profesorii au acționat în judecată și, începând cu anul școlar 2011 – 2012 , au început „să curgă” hotărârile judecătorești favorabile acestora. Anul trecut, în județul Argeș, în calitate de inspector școlar general am semnat ordine de plată a hotărârilor judecătorești în valoare de 130 milioane lei. Realizați suma? În plus, am mai achitat și 25 milioane lei pentru dobânzi! Asta înseamnă aproximativ 31,6 milioane euro! Bani pe care țara îi plătește, pentru că un guvern de tristă amintire (PNL – PDL) a tăiat din drepturile salariale ale profesorilor! Așa am ajuns eu, profesor gradul 1, în 2012, după 13 ani de predare în învățământ, să am salariul de încadrare de 1.392 lei! Și ca mine, multe zeci de mii de colegi profesori! Vă vine să credeți? Este adevărat! Dar ce contează ce spun eu? Doar sunt un pesedist, un ciumat, cum vă place dumneavoastră, la PNL, să împărțiți oamenii.

4. Nu fac și nu am făcut meditații niciodată! GHINION! Nu m-am ocupat cu auxiliarele, din contră, din 2014, am eliminat tot ceea ce era ILEGAL și NEFISCALIZAT („comerțul auxiliarelor”)!

Poate înțelegeți și dvs., domnule fost prefect, cu tot PNL-ul, cam care este dimensiunea dezastrului produs de către colegii dvs. în ultimul deceniu, cam cât de ipocriți sunt unii care aruncă vina pe PSD în cee ace priveștebanii din tăierile salariale ale bugetarilor.

În concluzie, lăsați ipocrizia și minciuna!

Noi iertam, dar nu uităm! Suntem iertători, dar NU AMNEZICI! După toate aceste argumente, ar trebui să reflectați dacă alegerea dvs. de a candida la conducerea județul Argeșdin partea PNL este o decizie viabilă pentru electorat! Eu cred că NU. Pentru că tot ceea ce spuneți la TV, în emisiuni, nu este adevărat! Vorbiți de depolitizare în administrație deși în prezent, în Argeș, nu există în acest momentnici un șef de instituție, șef de birou sau serviciu, nici un inspector școlar care să nu fie membru PNL!

Suntem cadre didactice care știm prin ce amtrecut cu salariile, cine le-a tăiat și cine le-a majorat, cine a scos Legea 1 (prin asumare) și cine a luptat pentru drepturile noastre!

Cu respect, Prof. Dumitru Tudosoiu

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Argeș

Realizat de: SC Epit Pro Advertising – portal epitesti.ro
Cod mandatar 21200019

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SMART KIDS 570×90