930 pe 122 COSTACHE

mihaela musetoiu

Mesajul sfâșietor al profesoarei lui Tibi, tânărul de 18 ani din Mioveni care a murit

Mesajul sfâșietor al profesoarei lui Tibi, tânărul de 18 ani din Mioveni care a murit

Citiți și: Un nou sponsor pentru echipa de handbal a Mioveniului

Vestea morții lui Tiberiu, tânărul de 18 ani găsit mort în casă, a șocat o întreagă comunitate. Cei care îl cunoșteau au primit șocați vestea. Printre aceștia se numără și profesoara de matematică a lui Tibi, Mihaela Musetoiu, de la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu din Mioveni.

Aceasta a lăsat un mesaj sfâșietor:

Citiți și: Victorina Bora este noul antrenor al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012!

„Când auzi că un tânăr de numai 18 ani a plecat dintre noi te gândești cu milă la el și la familia acestuia. Dar când realizezi că acest băiat era elevul cu care aproape zilnic te priveai în ochi, stând față în față, el în prima bancă și tu la catedră, sentimentele devin și mai puternice și în ele se împletesc întrebări fără răspuns, neputință și revoltă.

Mi-amintesc ca prin vis chipul băiatului blând, cu ochi calzi, când din prima bancă, acum nicio săptămână. îmi zâmbea și îmi spunea… Doamnă, sunt bucuros, am luat o notă bună la simularea aceasta.

Rămas bun, dragul meu elev Tiberiu! Sper ca acolo unde ai ajuns să-ți fi găsit liniștea de care ai nevoie, căci la simularea următoare o să obții cea mai mare notă!”, a scris profesoara.

Vă amintim că Tiberiu a fost găsit decedat în casă. Amănunte despre subiect, AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570 X 90 CUMPANA 3