New Profesional Consult 930 x 122

Matei Vulcănescu

Mesajul șocant al unui preot român pentru credincioși: „Ori pisica, ori Hristos!”

Mesajul șocant al unui preot!

Preotul ortodox Matei Vulcănescu a transmis un mesaj șocant pe contul său de Facebook, în care a susținut că cei care „nu se leapădă de pisică” vor merge în Iad.

„Închinătorii la pisici și câini nu vor moșteni Împărăția Cerurilor! Cine ține animale în casă și îi substituie oamenilor afrimând că sunt mai buni ca oamenii pentru care a murit Hristos! Să fie Anatema!”, a scris preotul Matei Vulcănescu.

Mesajul șocant al unui preot român pentru credincioși: „Ori pisica, ori Hristos!”

Postarea părintelui vine la o zi după ce acesta a scris: „Ori pisica ori Hristos! Nu se poate și Împărăția Cerurilor și pisica! Cine nu se leapădă de pisică merge în Iad! Animalul a ajuns să substituie omul! Animalele de casă sunt dumnezeii noștri!”.

Matei Vulcănescu este în prezent preot slujitor în Grecia. El nu aparține de Biserica Ortodoxă Română.

În vara anului 2015, sinodul Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei a emis o hotărâre prin care i se interzice lui Vulcănescu să intre în orice biserică, mănăstire sau schit situate în judeţele din sud-estul României, notează cotidianul Adevărul.

Potrivit sursei citate, preotul a avut mai multe derapaje. Una dintre ele a făcut referire la oamenii care îl venerează pe Arsenie Boca.

„Având în vedere zecile și sutele de comentarii pro Arsenie Boca și aproape zero comentarii referitoare la lupta împotriva panereziei ecumeniste, putem să vedem o foarte bună statistică prin care înțelegem de ce oamenii nu înțeleg ereziile părintelui Arsenie Boca, adulatorii lui Boca fiind ei înșiși indiferenți sau ecumeniști, relativiști și materialiști, sau emo, sau obsedați de acest idol”, a spus el.

Mesaj șocant

În 2016, Vulcănescu a postat un alt mesaj care a scandalizat:

„Nu mai omorâţi copii în pântece pentru că îi trimiteţi în iad, mai bine naşteţi-i, botezaţi-i şi apoi omorâţi-i. E un păcat mai mic!“.

Sursă foto: RomaniaTV

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90