New Profesional Consult 930 x 122

anm

METEOROLOGII AU ANUNȚAT: VREMEA, SCHIMBARE RADICALĂ

Meteorologii au anunțat: Vremea, schimbare radicală. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că, începând de astăzi, temperaturile vor fi în scădere.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Până în această seară, la ora 20.00, sunt așteptate ninsori moderate cantitativ la munte și intensificări ale vântului în regiunile sud-estice. Vântul va avea intensificări de până la 45…50 km/h.

De la sfârşitul acestei săptămâni,  vremea se va răci accentuat şi vor fi precipitaţii, mai ales în jumătatea de sud a ţării, la început cu precădere sub formă de ploaie, apoi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

În Muntenia și, implicit în județul Argeș, maximele vor fi cuprinse între 3 și 6 grade și minimele între – 4 și 0 grade. Cele mai reci nopți vor fi cele din 20, 21 și 22 decembrie.

Potrivit sursei citate, sunt temperaturi normale pentru această perioadă a anului. (Foto: descriptiv)

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90