Donaris 930 x 122

maraton de vaccinare

Mii de argeșeni s-au vaccinat în ultimele 12 ore!

Conform prefectului de Argeș, 2329 de argeșeni au fost vaccinați în cele 12 ore ale maratonului care s-a încheiat la ora 20:00, iar 503 dintre aceștia au primit doza a treia.

Citiți și: Argeșenii continuă să se vaccineze! Mii de oameni s-au imunizat în acest weekend

Astăzi, în cadrul maratonului, cadrele medicale au vaccinat la Ștefănești, Brăduleț și Lerești.

„Le mulțumesc pentru sprijin edililor Nicolae Velcea (Ștefănești), Florin Iordache ( Brăduleț), Marin Toader (Lerești).

Citiți și: Maraton de vaccinare în fiecare weekend, în Argeș!

Maratonul de vaccinare continuă și duminică cu echipe mobile la Ștefănești, în incinta Liceului Dinu Brătianu, Poienarii de Argeș, la Căminul Cultural, Albeștii de Argeș, în cadrul Căminului Cultural, Tigveni, la sediul Primăriei, Arefu, tot în clădirea Primăriei și Schitu Golești , la Căminul Cultural.

Suntem încă în valul 4 al pandemiei. Este nevoie ca toți să conștientizăm importanța vaccinării și a respectării regulilor de protecție.”, este mesajul lui Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Reamintim că, în urma interesului crescut al argeșenilor de a se imuniza în prima etapă a maratonului de vaccinare, care a avut loc weekend-ul trecut, s-a luat decizia ca un astfel de maraton să aibă loc în fiecare weekend, în județ.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90