New Profesional Consult 930 x 122

İstanbul Memorial Sağlik Yatirimlari A.Ş.

Milionari turci cumpără un spital renumit din România

Spitalul Monza din București va fi preluat de turci.

Citiți și: Au năvălit turcii pe străzile din Pitești! Imagini video de senzație

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care İstanbul Memorial Sağlik Yatirimlari A.Ş. preia Spitalul de Oncologie Monza S.R.L.

İstanbul Memorial este un furnizor de servicii medicale prin intermediul mai multor spitale din Turcia. İstanbul Memorial face parte din grupul de companii deţinut de familia Aydin, care activează în mai multe domenii: investiţii în domeniul sănătăţii, comerţul cu amănuntul în sectorul alimentar, comerţul cu amănuntul al textilelor, producerea textilelor şi marketing.

Citiți și: ARGEȘ: AU VENIT TURCII!

Pe piaţa din România, grupul activează prin intermediul companiei English Home S.R.L., care deține magazine prin care se comercializează cu amănuntul produse de casă.

Spitalul de Oncologie Monza S.R.L. este un furnizor de servicii medicale integrate, destinat, în principal, pacienților oncologici.

Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Memorial Hospital face parte din grupul Aydin, fondat în 1958 de antreprenorul turc Turgut Aydin.

Holdingul își desfășoară activitatea și în domenii precum comerțul cu amănuntul, maritim, sănătate, textile și construcții. Grupul Aydin include companii precum piețele A101, Memorial Health Group, Aydın Örme, Pizza Lazza, Saloon Burger.

De asemenea, este unul dintre cei 16 parteneri fondatori ai Bank Asya, o bancă de stat care operează în Turcia, fondată în 1996.

Sursa: Facebook Spitalul De Oncologie Monza

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90