Donaris 930 x 122

examen de bacalaureat

Ministerul Educației, anunț despre examenul național de Bacalaureat

Vineri – 26 mai, Ministerul Educației a transmis un anunț important despre înscrierea candidaților la prima sesiune de bacalaureat.

„Directorii unităților de învățământ care pot asigura resursa umană necesară înscrierii la prima sesiune de bacalaureat vor comunica părinților și elevilor toate aspectele necesare.

Conform Calendarului examenului de bacalaureat 2023, în perioada 29 mai – 7 iunie este programată înscrierea candidaților la prima sesiune de examen”, transmite Ministerul Educației.

„Ministerul Educației continuă să comunice permanent cu reprezentanții inspectoratelor școlare județene/al Municipiului București pentru evitarea situațiilor care ar putea crea sincope în desfășurarea activităților care vizează atât elevii, cât și cadrele didactice, cu respectarea cadrului legal impus de contextul protestului personalului din învățământul preuniversitar”, mai informează sursa citată.

De luni – 22 mai, cadrele didactice și nedidactice din învățământul preuniversitar sunt în grevă.

Potrivit Antena 3 CNN, sindicatele din educație au anunțat, joi seara, că cer majorarea veniturilor tuturor angajaţilor cu 25% şi salariul la nivelul celui mediu brut pe ţară pentru debutanţi.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90