New Profesional Consult 930 x 122

ministrul apărării

Ministrul Apărării, despre mercenarii romani pe care îi vede Rusia în Ucraina

Ministrul Apărării spune adevărul despre posibila prezență în Ucraina a unor mercenari români.

Citiți și: Ministrul Apărării, anunț important despre înrolare!

Vasile Dîncu a comentat acuzația conform căreia țara noastră trimite în secret mercenari români să lupte în Ucraina.

Acesta susține că informația este falsă și că este un procedeu propagandistic.

Citiți și: Ministrul Apărării, despre intrarea României în război

„Este o informație falsă… Nu putem verifica dacă sunt cetățeni străini în Rusia sau Ucraina… Nu putem ști cine a ajuns acolo și cu ce scop. Noi știm fluxul către Ucraina, nu au mers oameni în această perioadă spre Ucraina, avem o statistică exactă… Este o informație pentru opinia publică nespecializată

Este un procedeu propagandistic… Vrea să arate (n.r. Rusia) că are date foarte exacte… E o încercare de a arăta că este o coaliție mondială împotriva Rusiei și de aceea nu reușesc ei în Ucraina”, a explicat Vasile Dîncu la Digi24.

Zilele trecute, Ministerul rus al Apărării a declarat că România se află printre țările care trimit cei mai mulți mercenari în Ucraina, potrivit agenției ruse de stat, TASS.

De asemenea, în urmă cu aproximativ o săptămână, Ambasada rusă în Africa de Sud a scris pe Twitter că un grup militar NATO, format din militari români, ar fi fost trimis la începutul acestei luni la Odessa.

Foto descriptiv: Ziua de Cluj

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90