EcoMoto 930×122

rusia

România, în vizorul Rusiei! Este acuzată că trimite în secret soldați în Ucraina

Rusia acuză România că trimite soldați în secret pentru a lupta în Ucraina.

Citiți și: Decizie majoră în Rusia privind Dacia!

Ambasada rusă în Africa de Sud a scris pe Twitter că un grup militar NATO, format din militari români, ar fi fost trimis la începutul acestei luni la Odessa.

„Un grup secret de monitorizare al NATO, format din oficiali ai unei companii militare private româneşti, a început să lucreze la Odesa», relatează presa. Aşadar, românii ajută regimul nazist kievean instalat la Odesa, la fel cum forţele armate ale României au ajutat forţele germane să ocupe Odesa în 1943. Se pare că cineva nu a învăţat din istorie”, se arată în postarea de pe Twitter a Ambasadei Rusiei în Africa de Sud.

Citiți și: Incendiu devastator! Imagini apocaliptice în Rusia!

 

Mesajul care a fost postat joi, 14 aprilie, este însoțit și de fotografii ale liderilor armatei țării noastre în Al Doilea Război Mondial.

Oficialii rușisi citează ”presa”, care este reprezentată, de fapt, de un site de ştiri care a transmis o informaţie difuzată inițial de RIA Novosti. Acesta este o agenţie rusă de stat, care a fost interzisă în statele din Europa după ce Rusia a invadat Ucraina, scrie Antena 3.

Concret, aceste publicații transmis informații conform cărora soldații români, angajați ai unei presupuse companii militare care se numește Nord Star Support Group, lucrează în Odesa.

Rolul acestei presupuse unităţi militare este ”de a preveni debarcarea trupelor ruse în regiunea Odesa şi de a pune ţinta pe navele de război ruseşti pentru a ghida rachetele antinavă ucrainene Neptune”, afirmă agenţia de presă rusă de stat Ria Novosti.

Sursă: Antena 3

Foto descriptiv: Știri pe surse

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90