930X122 MAIA

Daria Kasatkina

Tenismenă celebră în „război” cu oamenii lui Putin

Tenismenă celebră în „război” cu oamenii lui Putin

Citiți și: Decizie majoră în Rusia privind Dacia!

Numărul 1 al tenisului feminin rusesc, Daria Sergeyevna Kasatkina, în vârstă de 25 de ani, a declarat într-un interviu că este într-o relație cu o persoană de același sex.

Tânăra a vorbit despre orientarea ei sexuală în momentul în care parlamentarii sunt și mai hotărâți să elimine drepturile persoanelor care fac parte din comunitatea LGBTQ+ din Rusia.

Citiți și: Rușii sunt furioși! Camionul care ar fi explodat pe podul din Crimeea venea din România!

Interviul pe care Kasatkina l-a acordat a fost pentru un canal de YouTube, al lui Vitia Kravcenko. Tenismena a declarat: „Această noțiune despre cineva care vrea să fie gay sau să devină gay este ridicolă. Cred că nu este nimic mai ușor pe lumea asta decât să fii heterosexual. Serios, dacă ar fi o alegere, nimeni nu ar alege să fie gay. De ce să îți faci viața mai grea, în special în Rusia?

Din 2013 există o lege care interzice „propaganda homosexualilor„. Această lege le interzice minorilor să aibă acces la orice fel de informație legată de homosexualitate.

În 2022 s-a propus aplicarea acestei legi adulților și să se interzică răspândirea totală a informațiilor legate de comunitatea LGBTQ+.

Rusia se află printre ultimele locuri în Rainbow Europe – clasamentul ILGA-Europa privind atitudinea țărilor față de LGBTQ+.

Sursa: genștiri

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90