New Profesional Consult 930 x 122

academie

Academie de tenis la Pitești

Academie de tenis la Pitești.

Citiți și: Pitești. Nu ați mai văzut așa ceva în oraș! Va fi în top!

Conform proiectului de buget al municipiului Pitești pus în dezbatere publică deja, în acest an vor fi alocate fonduri și pentru proiectarea unor obiective din domeniul sportiv.

Astfel, pe lângă dezideratul de construire (cu bani de la CNI) a unui nou stadion de fotbal, municipalitatea a prevăzut fonduri proprii pentru proiectare în vederea construirii unei Academii de Tenis. Aceasta ar urma să fie amenajată în Prundu, la fosta bază Arpechim, acolo unde va fi amenajată și o bază sportivă nouă. 160.000 de lei costă proiectarea.

Citiți și: Un cunoscut profesor din Piteşti își ia astăzi adio de la elevi

Tot atât a decis să aloce primăria și pentru proiectarea unui stadion de atletism în Trivale, în condițiile în care noul stadion de fotbal care va fi construit de CNI nu va mai avea pistă de atletism.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3