New Profesional Consult 930 x 122

bascov

UPDATE: TURNEU INTERNAȚIONAL DE TENIS LA STAR ARENA, ÎN BASCOV

Turneu internațional de tenis la Star Arena, în Bascov. În perioada 2-5 august 2018, Complexul Sportiv Star Arena din Bascov va găzdui a doua ediție a turneul internațional “Wheelchair Tennis Argeș Open”, eveniment aflat sub egida Federației Române de Tenis și a Federației Internaționale de Tenis.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Turneul va reuni la start aproape 40 de jucători din 10 țări.

Evenimentul va debuta joi, 2 august, la ora 9, cu meciuri la toate categoriile: simplu, dublu (feminin și masculin) și quad. Tot joi, la ora 16, este programată deschiderea oficială, cu prezentarea sportivilor din delegațiile participante, festivitate urmată, de la ora 17, de o conferință de presă la Hotelul Star.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Competiția se va încheia duminică, 5 august, atunci când, de la ora 12:30, va avea loc festivitatea de premiere.

Competiția de tenis de câmp, destinată exclusiv sportivilor în fotolii rulante, este organizată de asociația “Primii pași spre performanță” și Tenis Club As Pitești, cu sprijnul Consiliului Județean Argeș și al primăriilor Bascov și Mioveni.

Participanții înscriși în turneu sunt exemple de tenacitate, optimism și determinare. Sportivi demni, cu spirit de competiție, participanții se vor întrece într-un turneu care se supune acelorași reguli ca și marile concursuri de tenis consacrate la nivel mondial.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3