930 x122 grota rece

cs

MIRACOLUL CS MIOVENI: CALIFICARE ISTORICĂ ÎN EUROPA

Miracolul CS Mioveni: calificare istorică în Europa. Echipa de tenis de masă a CS Mioveni s-a calificat în premieră în istoria clubului în Turul 3 al Cupei ETTU.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Calificarea a fost obținută în acest weekend, în Olanda, acolo unde ieri și astăzi argeșenii au disputat meciurile pe care le-au avut de jucat în grupa A. CS Mioveni a câștigat două partide, pierzând doar una singură.

CS Mioveni s-a impus cu 3-1 în fața lui TTC Kazan (Rusia) și, în meciul decisiv, cu un categoric 3-0 în fața italienilor de la ASD Marcozzi Cagliari. Singura înfrângere suferită de tenismenii argeșeni a fost în fața olandezilor de la Enjoy & Deploy Taverzo (scor: 2-3). Echipa din Mioveni este alcătuită din Ionuţ Seni, Alexandru Cazacu şi Rareş Şipoş.

Citiți și: Mioveniul și-a votat bugetul: Peste 42 milioane € de cheltuit

Din grupă s-au calificat primele două clasate. Despre cum a obținut CS Mioveni calificarea în Turul 2 puteți citi detalii AICI. (Foto Arhivă: csmioveni.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3