EcoMoto 930×122

kerci

Rușii sunt furioși! Camionul care ar fi explodat pe podul din Crimeea venea din România!

Rușii sunt furioși! Camionul care ar fi explodat pe podul din Crimeea venea din România!

Citiți și: Rută importantă pentru șoferi, închisă!

Înainte de a ajunge pe podul Kerci unde ar fi explodat, provocând furia rușilor care acuză acte de terorism, camionul roșu despre care Rusia spune că ar fi sărit în aer a străbătut teritoriul Bulgariei, României, Georgia, Osetia de Nord și apoi a traversat regiunea Krasnodar din Rusia, conform ziare.com.

Citiți și: Se face un pod nou în Argeș

Acest lucru este raportat de Comitetul de Investigații al Federației Ruse. Imaginile traseului camionului sunt publicate de canalul de Telegram „Ucraina 365”.

În documentele de însoțire ale autocamionului se indică faptul că acesta transporta folie din plastic pe paleți.

Marfa trebuia să fie livrată la Simferopol, iar furnizorul ar fi fost firma TEK-34.

Pe 9 octombrie, mass-media rusă a raportat că cinci persoane au murit în explozie. Se știe că victimele erau membri ai unei familii de istorici-ghizi din Sankt Petersburg care circulau cu un prieten în apropierea camionului care a explodat.

Putin a numit explozia podului din Crimeea un act terorist care vizează distrugerea infrastructurii civile a Federației Ruse. Potrivit datelor neconfirmate, nu a fost vorba de un camion care a detonat pe pod, așa cum se spune în Federația Rusă. Judecând după distrugerea podului, explozivii au fost atașați de suportul structurii.

Foto: Hotnews.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90