930×122 CUMPANA 5

război în ucraina

România se implică! Trimite ajutor militar în Ucraina și va prelua răniți

România se implică! Trimite ajutor militar în Ucraina și va prelua răniți.

Citiți și: România nu intră în Schengen!

În urmă cu puțin timp, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunțat noi măsuri luate de România pentru a sprijini Ucraina în războiul cu rușii.

Astfel că, spre Ucraina se va trimite a doua tranșă de ajutoare în valoare de 3 milioane de euro.

Citiți și: Brad Pitt are buletin de România

Aceste ajutoare vor consta în combustibil, veste antiglonţ, căşti, muniţie, echipamente militare, dar şi alimente, apă şi medicamente.

De asemenea, Guvernul României anunţă și disponibilitatea de a prelua răniţii ucraineni în spitalele din reţeaua militară şi civilă din ţara noastră.

Şedinţa Task-force-ului este în plină desfăşurare. (…) Guvernul României a decis ca, după ce în Ucraina a ajuns deja prima tranşă de medicamente şi echipamente sanitare donate de ţara noastră, astăzi să fie transmisă o a doua tranşă de ajutoare în valoare totală de 3 milioane de euro, constând în combustibili, veste antiglonţ, căşti, muniţie şi echipamente militare, alimente, apă şi medicamente. Guvernul

României anunţă disponibilitatea de a prelua răniţii ucraineni în spitalele din reţeaua militară şi civilă din ţara noastră„, a declarat Cărbunaru, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

Sursă foto principal: hotnews.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

570 X 90 CAPRA 3