EcoMoto 930×122

andrei gerea

gerea_andrei

AFLĂ CE LE-A CERUT RUȘILOR MINISTRUL ROMÂN AL ECONOMIEI

În cadrul vizitei de două zile pe care a făcut-o în Moscova, ministrul român al Economiei, Andrei Gerea, a discutat cu Konstantin Kosacev, copreședintele părții ruse în Comisia interguvernamentală româno-rusă de colaborare economică și tehnico-științifică.

Citiți și: Argeș. Curg banii!

Oficialii au remarcat tendința pozitivă a comerțului bilateral dintre cele două țări. Anul trecut exporturile românești în Federația Rusă au înregistrat un nivel record: 1, 7 miliarde de dolari până la sfârșitul lunii noiembrie, reprezentând o creștere cu 36% față de aceeași perioadă din 2012.

Cu această ocazie, ministrul Andrei Gerea i-a cerut lui Konstantin Kosacev sprijin pentru deblocarea exporturilor românești de carne și de produse de origine animală pe piața din Rusia. De asemenea, Gerea a informat despre potențialul țării noastre de a exporta utilaje metalurgice și chimice, utilaje pentru industria de petrol și gaze, precum și alte produse ale industriei constructoare de mașini.

Citiți și: Argeșul, pe plus! Puține județe se pot lăuda cu acest lucru!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3