New Profesional Consult 930 x 122

ambasador

gerea_andrei

Ministrul Gerea, întâlnire cu ambasadorul Rusiei! Află ce au discutat!

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, s-a întâlnit la minister cu ambasadorul Rusiei la București, Oleg Sergheevici Malginov.

Citiți și: Decizie majoră în Rusia privind Dacia!

„Privim cu mult pragmatism relațiile economice cu Federația Rusă. Suntem disponibili să analizăm și să găsim acele proiecte de cooperare economică a căror concretizare să fie reciproc avantajoasă, contribuind astfel la creșterea schimburilor comerciale bilaterale și a investițiilor reciproce”, a declarat Andrei Gerea cu această ocazie.

În timpul discuțiilor, cei doi au remarcat creșterea exporturilor românești în Rusia. Circa 59% din exporturile noastre în această țară sunt produse ale industriei constructoare de mașini. În schimb, România importă din Federația Rusă în special țiței și gaze naturale (80% din importurile din Rusia).

Citiți și: Incendiu devastator! Imagini apocaliptice în Rusia!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3