930×122 CAPRA 5

angiograf

NICOLAE_BANICIOIU

MINISTRUL BĂNICIOIU A INSPECTAT SPITALUL JUDEŢEAN

Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii, a fost astăzi în Argeş şi a făcut o verificare la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

„Mă aşteptam să găsesc mai multe nereguli. Recunosc că am venit montat de anumite zvonuri pe care la auzisem, dar am constatat că situaţia este alta. Mă bucur că s-au redus arieratele, ceea ce dovedeşte că spitalul are un management eficient, şi îmi place că am găsit aici determinare şi o echipă unită în jurul managerului.

Recomand echipei manageriale, care va fi sprijinită şi de minister şi de Consiliul Judeţean pentru a face faţă sarcinilor dificile care o aşteaptă în viitor, să continue reducerea arieratelor şi să le acorde maxim de atenţie pacienţilor. Am reuşit să identificăm suma necesară achiziţionării angiografului în bugetul ministerului şi sper ca săptămâna viitoare proiectul să intre în şedinţa de guvern. Luând în calcul toate etapele care trebuie parcurse, în septembrie angiograful poate fi pus în funcţiune. De asemenea, sper ca în două săptămâni să finalizăm şi proiectul legii malpraxisului, iar Colegiul Medicilor şi sindicatele mai au la dispoziţie o săptămână pentru a face ultimele observaţii.”, a spus ministrul. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3