NOR CURIER 930X122

cersetori

,,Minune” săvârșită de Poliția Locală. Cerșetor ,,invalid” s-a ridicat și a luat-o la goană

,,Minune” săvârșită de Poliția Locală. Cerșetor ,,invalid” s-a ridicat și a luat-o la goană

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Polițiștii locali au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale pentru cerșetorie.

Agenții au amendat mai multe persoane care apelau la mila trecătorilor pentru a obține bani și îndeamnă cetățenii să nu se mai lase păcăliți de trucurile cerșetorilor.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

De pildă, un cerșetor ,,câștigă”, zilnic, undeva între 100-500 de lei, potrivit polițiștilor locali.

Citește și: Viață distrusă în 10 secunde! A fost arestat

,,În perioada 12 – 16 01 2024, polițiștii locali din cadrul Serviciul Ordine Publică au acționat pe raza municipiului, în vederea depistării, identificării și sancționării persoanelor care practică cerşetoria.

Citește și: Argeș: Incendiu în gospodărie, ACUM!

,,Minune” săvârșită de Poliția Locală. Cerșetor ,,invalid” s-a ridicat și a luat-o la goană

Pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, conform Legii 61/1991 rep., în perioada mai sus menţionată, au fost întocmite un număr de 24 de sancțiuni contravenționale.

Citește și: Lovitură pentru beneficiarii de carduri pentru alimente!

Persoanele care au fost amendate, au între 40 şi 65 de ani, majoritatea dintre acestea fiind din Merişani, Ciumești sau Crângurile ( jud. Dâmboviţa).

<Autoritățile locale fac apel către piteșteni să nu mai încurajeze acest fenomen, oferindu-le cerșetorilor bani și bunuri, numai așa fiind posibilă descurajarea acestei practici.

De multe ori, au fost depistate persoane care cerșeau, având asupra lor sume mari de bani, pe care un salariat nu i-ar câștiga într-o zi, aceștia reușind să dezvolte o adevărată <afacere> din cerșetorie.

Mai mult decât atât, persoanele amintite se folosesc de tot felul de trucuri, cum este și persoana din fotografie, care pretindea că nu are picioare.

La vederea patrulei de poliție locală s-a ridicat „miraculos”, urmarea fiind sancționarea și îndepărtarea persoanei respective din zonă.>”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu.

Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • floricadumitrascu4@gmail.com spune:

    și în centru langa cec poliție imatriculari consiliul jud.casa cărți, liceul Teiuleanu stau la rand și cersescsm trecut pe data de 16 01 orele 14 15ereau 7persoane și cu copii mici in brațe nu erea nu un salariat poliție ceva degustător nici nu te lasă să treci.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90