New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

Mioveni: Amplă acțiune de ecologizare

Mioveni: Amplă acțiune de ecologizare

Citiți și: Argeș. Un nou medic cardiolog. Pasiune, dragoste pentru oameni și devotament

A devenit deja o tradiție ca, în fiecare primăvară, administrația locală din Mioveni, împreună cu unitățile de învățămât din oraș și o serie de parteneri, să deruleze ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.

Citiți și: Un Spital special din Argeș angajează!

Orașul Mioveni este mai curat cu echivalentul a 550 de saci cu deșeuri, care au fost adunați din natură, de cei aproape 700 de voluntari, care au răspuns apelului autorităților, joi, 27 aprilie 2023.

Voluntarii s-au mobilizat pentru a da un exemplu de spirit civic și o lecție de ecologie celor care confundă mediul înconjurător cu propriul coș de gunoi.

Au fost alese cu precădere zonele de la marginea orașului, acolo unde trecătorii certați cu bunul simț aruncă deșeuri în natură. Accent deosebit s-a pus în zona Gheorman, pe sectorul care delimitează Mioveniul de Ștefănești.

 

Aceștia au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei Mioveni, iar Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumește tuturor celor care au participat la această acțiune.

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • sclav modern spune:

    Actiuni ceausiste! Sa scoateti copiii la curatat pe marginea strazii. O sa-i puneti, la toamna, sa culeaga recolta, tot ca pe vremea comunismului inca neapus.
    Avem o gramada de condamnati la munca in folosul comunitatii, alti condamnati in penitenciare care pot executa munca in spatiul liber si sa-si scada din pedeapsa, foarte-foarte multi care iau ajutor social si generatii intregi din familia lor nu au muncit. Astia trebuiesc scosi la munca nu copiii nevinovati. Copiii sa-si consume copilaria altfel, nu prin munca. Eu nu o sa-mi las copilul sa munceasca, educatia nu se face asa.
    Bravade ca faceti si dregeti, nu faceti nimic, tot poporul munceste ca sclavul, voi, politicienii, dati doar ordine!

570 X 90 POSADA 3