NOR CURIER 930X122

câștigători

MIOVENI: CELE MAI BUNE ECHIPE SPORTIVE ALE DEȚINUȚILOR

Mioveni: Cele mai bune echipe sportive ale deținuților. Peste 100 de persoane private de libertate custodiate de penitenciarele Codlea, Craiova, Găești, București-Jilava, București-Rahova, Mărgineni, Mioveni, Spital Penitenciar Mioveni, Ploiești, Târgu Jiu și Timișoara au participat astăzi, la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, la “Olimpiada deținuților”.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Deținuții s-au întrecut sportiv la darts, tenis de masă și fotbal și, la final, au fost premiați de organizatori. Iată câştigătorii:

Fotbal

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Locul I – Penitenciarul Bucuresti-Rahova

Locul II – Penitenciarul București-Jilava

Locul III – Penitenciarul Găești.

Tenis de masă

Locul I – Penitenciarul Bucureşti-Jilava

Locul II – Penitenciarul Bucureşti-Rahova

Locul III – Penitenciarul Ploiești.

Darts

Locul I – Penitenciarul Găeşti

Locul II – Penitenciarul Târgu Jiu

Locul III – Penitenciarul Mioveni. 

Intitulat generic “Olimpiada deţinuţilor” şi aflat la a cincea sa ediţie, evenimentul a fost organizat de Penitenciarul Mioveni, în parteneriat cu Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, Clubul Sportiv Darts Mioveni, Clubul Sportiv Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Serviciul Umanitar pentru Penitenciare și Asociația „Sfinții Spiridon și Irina” .

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90