930 x122 grota rece

cancer

MIOVENI: FELICITĂRI! FEMEI EXAMINATE GRATUIT

Mioveni! Felicitări! Femei diagnosticate gratuit.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Femeile din Mioveni şi din localităţile limitrofe au beneficiat, gratuit, în perioada 11 septembrie – 20 octombrie 2017, de mamografii şi teste Babeş-Papanicolau, pentru diagnosticarea cancerului de sân şi a celui de col uterin.

Astfel, în această perioadă, au beneficiat de controale medicale gratuite 1060 de femei, s-au realizat 718 teste Babeş-Papanicolau şi 342 de mamografii.

Citiți și: Povestea dramatică a unui tânăr fotbalist!

Campania de Diagnostic Mobil este derulată de Fundaţia Renaşterea, în parteneriat cu Roche România, şi are ca scop depistarea precoce a cancerului de sân şi a celui de col uterin, precum şi informarea populaţiei cu privire la importanţa controalelor medicale periodice.

Acțiunea s-a bucurat de susţinerea Primăriei Mioveni, care a asigurat amplasamentul, racordarea la electricitate, alimentarea cu apă şi pază, şi a Spitalul Orăşenesc „Sfântul Spiridon”, care a asigurat personalul medical.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA