Donaris 930 x 122

1 decembrie

Mioveni sărbătorește 1 Decembrie cu onoare!

Mioveni sărbătorește 1 Decembrie cu onoare!

Citiți și: Campanie umanitară a Centrului Cultural Mioveni

Mioveniul marchează 1 Decembrie cu defilare militară și fanfară!

Pe data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României va fi marcată la Mioveni așa cum se cuvine.

Citiți și: Ziua Națională, marcată la Mioveni!

Orașul Mioveni se pregătește pentru un moment solemn și de comemorare în cinstea Eroilor înainte de a celebra Ziua Națională a României.

Ca în fiecare an, festivitățile vor debuta cu ceremonii religioase și omagii aduse la Monumentele Eroilor din fiecare cartier al orașului:

,,Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni invită cetățenii pe data de 1 Decembrie să se bucure de sărbătoarea tuturor românilor și să „ia parte la manifestările oficiale organizate pentru marcarea acestui eveniment, cu profunde semnificaţii istorice.

Ca în fiecare an, festivităţile vor începe cu ceremoniale religioase și depuneri de coroane la toate Monumentele Eroilor din cartierele orașului.

Vor fi urmate de evenimentul central, programat pentru ora 13.00, în Centrul Civic din Mioveni.

Mioveniul marchează 1 Decembrie cu defilare militară și fanfară!

Aici, oficialitățile locale și județene vor asista la o slujbă de pomenire a eroilor neamului.

Vor rosti alocuțiuni, urmate de depuneri de coroane și un recital al Fanfarei Județene <Constantin Brâncoveanu>, Vâlcea.

Manifestarea dedicată Zilei Naționale se va încheia tot în acompaniamentul fanfarei, cu o defilare militară.”, transmit organizatorii.

Foto articol: Facebook/Centrul Cultural Mioveni

Foto principal: Arhiv/Descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90