Donaris 930 x 122

mioveni

Mioveni: Scutiri de la plata majorărilor pentru datornici

În scopul stimulării încasărilor la bugetul local, până la data de 30.06.2022, atât persoanele fizice cât şi persoanele juridice beneficiază de anularea majorărilor aplicate pentru neplata obligațiilor fiscale datorate către Primăria Mioveni .

Citiți și: Primarul Ion Georgescu, anunț uriaș pentru locuitorii din Mioveni!

Pentru a beneficia de scutire la plata majorărilor de întârziere datornicii vor trebui:

a) să achite toate obligaţiile fiscale principale administrate de organul fiscal local, scadente (cu termen de plată împlinit) până la data depunerii cererii de anulare a majorărilor de întârziere inclusiv;

Citiți și: Concurs de pescuit la Mioveni! Viceprimarul, captură impresionantă!

b) să achite majorările de întârziere aferente debitelor principale cu termene de plată cuprinse între data de 1 aprilie 2020 şi data depunerii cererii de anulare a majorărilor de întârziere;

c) să depună cererea de anulare a majorărilor de întârziere după îndeplinirea în mod corespunzător a condiţiilor prevăzute la lit. a)-b), dar nu mai târziu de 30 iunie 2022.

Pentru mai multe detalii se poate consulta pagina de internet a instituției: www.emioveni.ro, secțiunea ,,Monitorul Oficial Local – Hotărârile Autorității Deliberative – Hotărâri Adoptate”- https://emioveni.ro/…/hotarar…/2021-2024/2022/_nr.35.pdf, sau direct la personalul responsabil din cadrul instituției, la biroul Urmărire -Venituri.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3