930 x122 grota rece

mioveni

Mioveni: Se caută tinere talente

Primăria Mioveni anunță că, începând de săptămâna aceasta, secția de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 va organiza selecții pentru formarea unei noi grupe de fete, vârsta 9-11 ani.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

În cadrul clubului mai activează o grupă de handbal fete, 11-12 ani.

Proiectul clubului vizează inițierea în handbal, descoperirea talentelor și formarea unei echipe cu junioare de perspectivă, care vor putea să joace în viitor și pentru echipa de senioare, angrenată în prima ligă națională feminină de handbal, Liga Florilor.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

CS Dacia Mioveni 2022 oferă cursuri și pregatire gratuită, atât pentru inițiere, performanță si disciplină în sport, cât și pentru dezvoltarea calităților motrice, fizice, tehnice, teoretice și psihologice.

Proiectul sportiv va fi prezentat în școlile din oraș, iar profesorii Silvia Purice și Diana Constantinescu se vor ocupa de selecții și antrenamente.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3