New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

MIOVENI: SE JOACĂ HORA UNIRII ÎN CENTRUL CIVIC

Mioveni: Se joacă Hora Unirii în Centrul Civic. Pe 24 ianuarie 2020, de la ora 13, în Centrul Civic al orașului, Centrul Cultural, Primăria și Consiliul Local Mioveni vor organiza evenimentul „Hai să dăm mână cu mână!”.

Citiți și: Video – Se reconfigurează circulația în zona Uzinei Dacia

„Ne vom prinde în Hora Unirii împreună cu elevii Centrului Cultural și ai instituțiilor de invățământ, cu membrii cluburilor sportive și alți cetățeni ai orașului. Hora va fi urmată de un moment artistic tematic susținut de ansamblul folcloric Dorulețul”, transmite echipa Centrului Cultural Mioveni (click pe imagine pentru detalii):

Autoritățile din Mioveni vor marca astfel Unirea Principatelor Române, cunoscută ca Mica Unire, eveniment care a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea și care reprezintă unificarea vechilor state Moldova și Țara Românească.

Citiți și: Pregătiri de Bobotează, la Mioveni

Unirea Principatelor Române este strâns legată de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza și de alegerea sa ca domnitor al ambelor principate pe 5 ianuarie 1859 în Moldova și pe 24 ianuarie 1859 în Țara Românească. 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441