EcoMoto 930×122

camera de comerț

Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Filiala Argeș a Camerei de Comerț România-China s-a deschis azi în orașul Mioveni, anunță primarul Ion Georgescu.

Înființată în urmă cu 24 de ani, Camera Bilaterală de Comerț și Industrie România China este cea mai puternică și activă cameră de comerț din România, care are la ora actuală 28 de filiale în țară, cea mai nouă fiind cea inagurată astăzi.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

La evenimentul prilejuit de constituirea filialei Argeș a Camerei de Industrie România-China, eveniment găzduit de Centrul Cultural Mioveni, au fost prezenți dl. Song Xianmao – consilier Secția Economică și Comercială din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, alături de dl. Zhu Konglai, prim-secretar și Yang Yang- secretar al Secției Economică și Comercială de la Ambasada Chinei, Nicolae Vasilescu – președinte Camera de Comerț și Industrie România-China, Iurii Danilishin – Camera de Comerț și Industrie Moldova-China, George Caval – președinte Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, Georgeta Negru – director Direcția Finanțelor Publice Argeș și Cristian Nevzoreanu – director Direcția de Afaceri Publice și Comunicare al Grupului Renault în România și mulți alți reprezentanți ai mediului privat și administrativ.

Atât reprezentanții ambasadei Chinei, cât și conducerea centrală a Camerei de Comerț și Industrie România-China au evidențiat potențialul enorm de dezvolate al relațiilor economice și de colaborare dintre firmele din Argeș și companiile din China.

Cel mai elocvent exemplu este parteneriatul dintre Dacia și compania chineză Geely, un gigant în industria auto va începe în al doilea semestru al acestui an, la Mioveni, un proiect de maximă importanță legat printre altele de motoare termice cu componente hibride și cutii de viteze.

„Urez mult succes conducerii filialei Argeș a Camerei de Comerț și Industrie România-China și la cât mai multe parteneriate care să aducă beneficii atât mediului economic argeșean, cât și comunității.”, declară primarul Ion Georgescu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90