New Profesional Consult 930 x 122

primăria mioveni

Mioveniul creşte puternic de la an la an. Primarul Ion Georgescu a prezentat activitatea la final de an

Astăzi, administraţia locală a oraşului Mioveni a prezentat bilanţul realizărilor pe anul 2021. Evenimentul a fost găzduit de Centrul Cultural Mioveni şi a fost condus de primarul Ion Georgescu.

Citiți și: Program special la Biroul de Taxe şi Impozite

Alături de primarul Ion Georgescu și viceprimarul Ciprian Țurlea au vorbit secretarul instituției, Ionuț Badea, directorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Mioveni, Marius Lupu, managerul Spitalului Orășenesc Mioveni, Mircea Stoian, directorul Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu, directorul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudos, directorul SC Servicii Generale Mioveni, Alin Albu, președintele CS Mioveni, Dumitru Olteanu și președintele CS Dacia Mioveni 2012 , Toma Duței . Fiecare dintre aceștia au făcut public un scurt bilanț al activităților pe care le au în administrare.

 

Citiți și: Ședință importantă la Mioveni, despre buget

 

În susținerea celor prezentate am vizionat și o scurtă prezentare cu proiectele realizate, în curs de realizare şi viitoare. A fost prezentată activitatea Primăriei şi a instituţiilor subordonate, inclusiv a Spitalului Mioveni şi a cluburilor sportive.

Spitalul Mioveni a fost prezentat drept unul dintre cele mai importante obiective ale oraşului şi judeţului Argeş, în contextul pandemiei Covid-19.

„Sper să nu aveţi nevoie de noi, ne pregătim pentru următorul val şi sperăm că vom salva cât mai multă lume”, a declarat Mircea Stoian (foto), managerul Spitalului Mioveni.

 

 

Dincolo de evidenta necesitate a spitalului (mai cu seamă în această perioadă nefastă din punct de vedere sanitar), a atras atenţia Centrul Cultural care, în acelaşi context, a reuşit să atragă zeci de mii de persoane prin intermediul activităţilor întreprinse.

Meritul este, într-o mare măsură, al managerului Alin Călinescu (foto).

 

 

„Mă bucur că ne regăsim, în această perioadă, în noua sală a Centrului Cultural Mioveni. Sperăm că vă place, este prima activitate pe care o desfăşurăm – practic este o mică inaugurare. În contextul pandemic, a fost un an mult mai bun decât 2020, am reuşim să livrăm către Mioveni şi judeţul Argeş o serie de 41 de evenimente, cu o calitate mult mai ridicată faţă de anii anteriori. Mulţumesc echipei de la Centrul Cultural, 14 oameni care lucrează în permanenţă pentru a oferi cele mai bune servicii culturale şi cele mai calitative. Vreau să mulţumesc pentru sprijin Consiliului Local Mioveni, colegilor din Primăria Oraşului Mioveni şi nu în ultimul rând domnului primar Ion Georgescu”, a transmis Alin Călinescu.

Pe larg, bilanţul activităţii administrative în oraşul Mioveni poate fi consultat mai jos.

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

New Profesional Consult 570×90